Poslanstvo

Poslanstvo družbe Anmedic je z vrhunsko medicinsko opremo, ki je plod svetovnih inovacij, skrbeti za višjo kakovost zdravja in zdravstvenih storitev. Delamo za življenje in za njegovo višjo kakovost, saj lahko s sodobno medicinsko opremo bolnicam omogočamo, da nudijo visoko raven zdravstvenih storitev, zdravnikom olajšujemo zdravstvene posege, pomagamo pri učinkovitem post operativnem nadzoru pacientov in tako pripomoremo k njihovemu uspešnejšem zdravljenju.

Vizija

Biti vodilno podjetje na trgu in ob upoštevanju najvišjih strokovnih in etičnih standardov zagotavljati kakovost vseh ukrepov in dobro počutje bolnikov in zaposlenih.

Naša ekipa

Našo ekipo sestavljajo vrhunski strokovnjaki, ki s svojim znanjem učinkovito prispevajo k poslovnemu in strokovnemu razvoju družbe.

 

Prav vsak od naših 15 zaposlenih predstavlja duh podjetja: zagnan, predan, ob nenehnem zavedanju, da so poslovne priložnosti v regiji omejene. Naši zaposleni združujejo več kultur, jezikov in delujejo multidisciplinarno, obenem pa so globalni v svojih pogledih in pripravljeni, da pomagajo pri premagovanju ovir, pri rasti in doseganju uspehov v poslovnih prizadevanjih.